TIEDOTE | 2.1.2023

Collico-LogXellence ja Fetch yhteistyöhön

Elintarviketuottajat, kaupat, ravintolat ja kuluttajat ansaitsevat parempaa logistiikkaa. Logistiikan kasvuyritykset Collico-LogXellence ja Enexus ovat sopineet strategisesta yhteistyöstä, joka mahdollistaa entistä laadukkaammat ja kattavammat palvelut molempien yritysten asiakkaille.

Kumppanuuden kautta yhtiöt vahvistavat tarjontaansa koko toimitusketjun osalta aina tuotteiden varastoinnista viimeisen kilometrin toimituksiin asti. Collico-LogXellecen asiakkaille kumppanuus mahdollistaa aiempaa kattavammat sekä tehokkaammat lämpösäädellyt toimitukset sekä last mile palvelut. Enexuksen asiakkaille voimme tarjota jatkossa myös tehokkaita varasto- ja sisälogistiikkapalveluja Vantaalla tai Keravalla.

Yhteistyön myötä yritysten kuljetusorganisaatiot yhdistyvät 1.1.2023 alkaen ja Collicon COO Jani Aholaakko ottaa vastuulleen Fetch kuljetusorganisaation operatiivisen johtamisen.

Collico:

Collico Oy on vuonna 2019 perustettu logistiikkapalveluyhtiö, joka keskittyy tuottamaan logistiikkapalveluja erityisesti kotimaisille ja kansainvälisille elintarvikkeiden verkkokauppaa harjoittaville yrityksille.

Collico Oy ja LogXellence Oy ovat sulautuneet 31.12.2022 ja yhteiset palvelut sisältävät myös Keravan toimipisteessä käyttöönotettavan Cimcorp keräilyautomaatin, elintarviketeollisuudelle suunnatun ratakeräilypalvelun sekä laajat 3PL ratkaisut.

Yhtiö tarjoaa lisäksi elintarvikkeiden lämpötilahallituja varastointipalveluita sekä kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden alkoholijuomien valmistajille ja maahantuojille, sisältäen kotimaan ja kansainväliset rahtipalvelut, verovapaan varaston ja jakelupalvelut.

Fetch:

Enexus Oy on perustettu 2015 tuottamaan kehittyneitä last mile palveluita. Palvelut tunnetaan Fetch brändillä ja niihin yhdistetään tehokkaasti kiertotalouden palveluita helpottamaan kotien omaa logistiikkaa ja pienentämään last milen hiilijalanjälkeä.
Collico-varasto
Lisätietoja:

Jari Rinnekoski, CEO
Collico Oy
jari.rinnekoski@collico.fi
+358 400 573 711

 

Tuomo Pirhonen, CEO
Enexus Oy
tuomo.pirhonen@fetch.fi
+358 50 556 9343