TIEDOTE | 1.5.2022

Kasvua verkkokauppalogistiikkaan uusilla digitaalisilla ratkaisuilla – Collico-LogXellence uudistaa organisaatiotansa

Collico-LogXellencen pääomistajat Heino Group ja Suka Oy ovat käynnistäneet hankkeen omistamiensa yhtiöiden verkkokauppakonseptien ja verkkokaupan ohjelmistojen kehittämiseksi. Tavoitteena on valjastaa Collico-LogXellencen, Seulo Palveluiden, Suppilogin ja Storeversen synergiaedut vastaamaan muuttuvien verkkokaupan ja logistiikan markkinoiden tarpeisiin entistä tehokkaammin.

Kehityshankkeen käynnistämisen myötä Collico-LogXellencen nykyinen toimitusjohtaja Peter Klenberg on nimitetty Storeverse Oy:n toimitusjohtajaksi vastaamaan kehityshankkeen ja ohjelmistojen kehityksen johtamisesta.

– Panostukset uusiin digitaalisiin kaupankäyntiratkaisuihin ja tätä tukeviin logistiikkapalveluihin vahvistavat yritysryhmän yhtiöiden toimintaa ja edistävät asiakkaidemme kilpailukykyä verkkokaupan kasvavilla markkinoilla, kehityshankkeen johtamisesta vastaava Peter Klenberg toteaa. Samalla toimintaa suoraviivaistetaan ja tehostetaan strategian mukaisen kasvun edistämiseksi.

Nimitykset Collico-LogXellence organisaatiossa

Jari-Rinnekoski

Jari Rinnekoski on nimitetty Collico-LogXellencen toimitusjohtajaksi 1.5.2022 alkaen.

Samalla Collico-LogXellencen johtoryhmä vahvistuu, kun aikaisemmin Collicolla kehityspäällikkönä toiminut Petri Lehtinen nimetään kehitysjohtajaksi (CDO) ja Jasper Heino sisäisestä laskennasta ja raportoinnista vastaavaksi Business Controlleriksi. Jani Vainio jatkaa johtoryhmässä kaupallisena johtajana (CCO), Jarkko Rantanen tuotannon johtajana (COO) sekä Kimmo Viinikainen teknologiajohtajana (CIO).

– Otan uuden roolin innostuneena vastaan, sillä tukenani on erittäin motivoitunut ja poikkeuksellisen osaava tiimi. Olemme onnistuneesti integroineet Collicon ja LogXellencen toiminnot yhteen, ja nyt on uuden kehitysvaiheen aika. Omistamamme Cimcorp Shuttle keräilyautomaatin käyttöönottohanke käynnistyy toukokuussa Keravan toimipisteessämme, ja hanke valmistuu kuluvan vuoden loppuun mennessä. Tämä, yhdistettynä uusiin rakenteilla oleviin digitaalisiin ratkaisuihin, luo lisää mahdollisuuksia ja lisäarvoja asiakkaillemme.

Lisätietoja:

Jari Rinnekoski, CEO
Collico Oy / Collico-LogXellence
jari.rinnekoski@colligx.fi
+358 400 573 711

Peter Klenberg, CEO
Storeverse Oy
peter.klenberg@storeverse.fi
+358 405 172 009