TIEDOTE | 2.2.2023

Collico-LogXellence vie menestysreseptikisan voittajat kauppoihin ja suomalaisten saataville

Collico-LogXellencen asiakas Mattila Bros ylsi valmisruokatuotteillaan ykkössijalle MTV:n Suomalainen menestysresepti -televisiosarjassa. Collico-LogXellence toimittaa voittajatuotteet perille kauppojen hyllyille.

Suomalainen menestysresepti on MTV:n ohjelmasarja, jossa seurataan ruokainnovaatioita niiden alkutaipaleelta kansan suosikkituotteiksi ja osaksi S-ryhmän ruokakauppojen tuotevalikoimaa. Sarjan ykköspaikasta kisasi keskenään kuusi suomalaista ruokainnovaatiota. Voittajaksi nousivat Mattila Bros smokehouse-tuoteperheen valmisruoat: Smoked Cheese & roots pan, Smoked Halloumi & roots pan sekä Chopped Pork & mac n`cheese. Tuotteissa yhdistyvät aidot Amerikan bbq-maut ja lempeä kotimainen leppäsavu.

Tero Sivula, Mattilan Bros Oy ja Jari Rinnekoski Collico Oy

Collico-LogXellencen tehokas rullaratakeräily varmistaa toimivan logistiikan
Mattila Bros keskittyy tuotteidensa kehittämiseen, tuotantoon ja myyntiin. Lisäksi on tärkeätä varmistaa tuotteiden nopeat ja luotettavat toimitukset suomalaisten kuluttajien saataville keskusliikkeiden kauppoihin kaikkialle Suomeen. Logistiikassa Mattila Bros luottaa kumppaniinsa Collico-LogXellenceen. Collico vastaa tuotteiden keräilystä ja varmistaa niiden jakelun kaikkiin S-ryhmän toimipisteisiin Suomessa. Tässä hyödynnetään Collicon kustannustehokasta ja skaalautuvaa ratakeräilypalvelua, joka soveltuu niin lihan, kalan kuin einestuotteiden käsittelyyn.

– Valitsimme Collicon luotettavan ratakeräilymenetelmän ja hyvän asiakaspalvelun vuoksi. Collico-LogXellence lähestyi minua jo ennen menestysreseptikisaa, ja pääsin tutustumaan varastolla rullarataan ja sen etuihin. Ratakeräilyn tehokkuus ja vähäinen henkilökunnan tarve yllättivät minut. Myös yhteistyö Collicon yhteyshenkilön kanssa on toiminut erittäin hyvin, kiittelee Mattilan Bros toimitusjohtaja Tero Sivula.

Lisätietoja:

Jari Rinnekoski, CEO
Toimitusjohtaja
Collico Oy
jari.rinnekoski@collico.fi
+358 400 573 711