Tulevaisuuden logistiikka ratkaisut

Strategiset kumppanuudet mahdollistavat asiakkaillemme aiempaa monipuolisempia palveluja ja laajempia kokonaisratkaisuja. Yhteistyöstä syntyy uusi ja vahva kotimainen logistiikkatoimija parantamaan asiakkaidemme kilpailukykyä markkinoilla.

Kylmästi paras

Toimialana lämpösäädellyt kuljetus- ja jakeluratkaisut, sekä henkilöstö- ja koulutuspalvelut.

Kylmästi Paras Oy on erikoistunut lämpösäädeltyjen kuljetusten ja jakeluratkaisujen tuottamiseen koko valtakunnan alueella. Yhtiöllä on jakeluterminaalit Vantaalla sekä Lempäälässä, maan kattava jakeluverkosto, vahva markkinaosuus ja erinomainen maine toimialalla. Henkilöstö- ja koulutuspalveluiden kautta Kylmästi Paras tuottaa alalle uusia ammattilaisia ja kehittää koko toimialan houkuttelevuutta.

https://kylmastiparas.fi/

Fetch

Verkkokaupan jakelu- ja kierrätyspalvelut

 • Yhdistämällä kiertotalouspalvelut Lastmile-toimituksiin, syntyy ekologinen ja 50% tehokkaampi toimituspalvelu, koska kuriiri ottaa jokaiselta ovelta myös jotain paluutoimituksena.
 • Kuluttajalta kuluttajalle -kuljetusten markkinat ovat vielä alkutekijöissä, koska kukaan ei ole pystynyt ratkaisemaan niihin liittyvää tehokkuushaastetta.
 • Fetch tuottaa C2C-toimituksia verkkokauppojen viimeisen mailin toimitusten yhteydessä. MyFetch-alusta yhdistää kaikki kiertotalous- ja last-mile-palveluiden tuottajat kuluttajiin

https://fetch.fi/fi/

Terminal Team

 • Toimialana sisälogistiikan palvelutuotanto asiakkaan tiloissa.
 • Terminal Team vastaa henkilöstö-resurssien hankkimisesta, keräily- pakkaus tai muun palvelun tuottamisesta asiakkaalle sopimuksen mukaan suoriteperusteisesti ja tulosvastuulla.

Pystymme tarjoamaan parempaa logistiikkaa
koko toimitusketjun

Palvelumme kattavat asiakkaan tarvitsemat logistiikan kokonaisratkaisut tai osia siitä valinnan mukaan.

Toiminnanohjaukseen käytämme omaa ERP / WMS -järjestelmää, josta rakennetaan liittymät asiakkaan omiin järjestelmiin.

Verkkokauppalogistiikan palveluratkaisu sisältää myös kaupankäyntialustan asiakkaan niin halutessa.

Toimipisteet, kuljetusratkaisut ja pienjakelumme laajenee ja monipuolistuu

Palvelumme kattavat asiakkaan tarvitsemat logistiikan kokonaisratkaisut tai osia siitä valinnan mukaan.

Toiminnanohjaukseen käytämme omaa ERP / WMS -järjestelmää, josta rakennetaan liittymät asiakkaan omiin järjestelmiin

Verkkokauppalogistiikan palveluratkaisu sisältää myös kaupankäyntialustan asiakkaan niin halutessa

Jakelupalvelumme kattaa niin B2C ja pienet B2B toimitukset kaikissa lämpötiloissa ja sisältää asiakkaidemme toimitusten reitityksen, tarkemman toimitusajan ilmoittamisen edellisenä iltana ja lähestymisviestin ennen toimitusta.

Jakelupalveluun on helppo yhdistää verkkokaupan tuotteiden varastointi ja keräily Vantaan varastostamme. Palvelumme sopii erityisesti elintarvikkeiden verkkokauppalogistiikkaan ja tavoitatkin jo nykyisellä jakelualueellamme miltei puolet Suomalaisista. Tavoitteenamme on laajentaa jakelualueitamme entisestään vuoden 2022 aikana!

Keravan varasto:

 • Korkeatasoista varastotilaa yhteensä 30 000 m², josta n. 50 % on lämpö-säädeltyjä tiloja (-18 C°…+14 C°)
 • Puoliautomaattiset rullaradat (2 kpl) elintarvikekeräilyä varten
 • Cimcorpin 3D Shuttle keräily-automaatti 55 000 laatikkopaikalla
 • Lupa verovapaan alkoholin varastointiin

Vantaan varasto:

 • Uutta, vuonna 2020 valmistunutta korkeatasoista varastotilaa 7 000 m², josta noin 60 % on lämpösäädeltyä
 • Pakastevarastoa noin 700 m²
 • Lupa verovapaan alkoholin varastointiin

Kuljetusratkaisut:

 • Tarjoamme asiakkaillemme koko maan kattavan B2B sekä B2C runko- ja jakeluverkoston, sisältäen Last Mile & kierrätyspalvelut

 • Pienjakelumme jakelu-alue B2C kuluttaja-asiakkaille ja pieniin B2B toimituksiin kattaa seuraavat alueet: Turku, Tampere, Lahti, Kuopio, Mikkeli, Jyväskylä, Oulu, Riihimäki, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Oulu sekä laajennettu Pk-seutu
 • Kansainväliset kuljetukset hoituvat kumppanimme Skynet Expressin välityksellä

Yhteiset visiomme ja missiomme

Visiomme:

Olemme ensisijainen valinta asiakkaille, jotka tarvitsevat luotettavan kumppanin varmistamaan logistiikkaketjunsa toimivuuden ja tehokkuuden. Toimimme kestävästi ja kannattavasti. Olemme elintarvike- ja verkkokauppalogistiikan edelläkävijä ja hyödynnämme toiminnassamme uusinta teknologiaa sekä digitaalisia ratkaisuja. 

Missiomme:

Missiomme on vapauttaa asiakkaidemme resurssit heidän oman ydinliiketoimintansa kehittämiseen tuottamalla asiakkaidemme odotukset ylittäviä logistiikkapalveluja sekä kattavia kokonaisratkaisuja. Meillä on osaava ja sitoutunut henkilöstö, vahvat strategiset kumppanit ja olemme ennakkoluulottomia sekä ketteriä.

Colligx Oy

 • Collico Oy on vuonna 2019 perustettu logistiikkapalveluyhtiö, joka keskittyy tuottamaan logistiikkapalveluja erityisesti kotimaisille ja kansainvälisille elintarvikkeiden verkkokauppaa harjoittaville yrityksille. Yhtiö tarjoaa lisäksi elintarvikkeiden varastointipalveluita sekä kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden alkoholijuomien valmistajille ja maahantuojille, sisältäen kotimaan ja kansainväliset rahtipalvelut, verovapaan varaston ja jakelupalvelut. Palvelut kattavat asiakkaiden tarpeet varastoinnista, keräilystä, kuljetuksista ja jakelusta alkaen monipuolisiin lisäarvopalveluihin.
 • Yhtiö toimii myös osana kansainvälistä SkyNet Worldwide Express pikajakeluverkostoa, joka mahdollistaa express- ja pakettitoimitukset koko maailmaan
 • Yhtiöllä on toimitilat Vantaan Juurakkotiellä ja se työllistää keskimäärin n. 75 henkilöä. 
 • Yrityksen nimi on heinäkuusta 2023 lähtien Colligx Oy

Colligx – suurimmat omistajat

HEINO GROUP OY

Heino Group on Heinon perheen omistama sijoitusyhtiö, joka sijoittaa pitkäjänteisesti kasvaviin elintarvike-, ICT- ja logistiikkatoimialan yhtiöihin. Heino Groupin suurimpia omistuksia ovat mm. Kalavapriikki, Anton & Anton, Uniq Drinks Finland ja Suppilog

SUKA OY

Suka Oy on Kari Hautasen perheen omistama sijoitusyhtiö, joka sijoittaa kasvaviin koti- ja pohjoismaisiin teollisuuden-, kaupan- ja logistiikan yhtiöihin. Sukan suurimpia omistuksia ovat mm. Nurminen Logistics ja Kauppahalli24